3.9.2021. 19:35
Konobarica dobila pozamašan bakšiš, ali ju je uznemirila gnusna poruka na računu
Nepoznati muškarac ostavio je konobarici napojnicu od 1000 dolara, odnosno od oko 1600 KM, no to je nije oduševilo zbog poruke koju je dodao na račun.

Nakon što je njegov račun ukupno ispao 128,89 dolara, dodao je 1000 dolara bakšiša uz poruku “Lijepe bradavice, princezo. Nazovi me”, navodi Daily Mail. 

Ostavio joj je svoj broj, no ona ga je zatamnila prije objave fotografije računa na Redditu. Mnogi korisnici poručili su joj da baci račun i prozvali takav potez uznemiravanjem. Bilo je i onih drugačijeg mišljenja kojima ovakva poruka ne bi toliko zasmetala. 



– Koliko god ovo bilo jezivo, bila bih polaskana. Kompliment i dobar bakšiš. Ipak ga ne bih nazvala, napisala je jedna korisnica, a još je nekoliko njih navelo kako im takva poruka ne bi smetala ako dolazi uz bakšiš od 1000 dolara. 

(Ajdin Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana