16.12.2021. 13:48
Vjenčanje o kojem svi pričaju: Mladenka u tangama plesala u krilu mladoženji, svatovi u šoku
Je li ovo mladenka?, komentirao je jedan korisnik Twittera koji je podijelio snimku Rochelle, mladenke koja je uz, čini se, osmišljenu koreografiju, oduševila mladoženju i šokirala djeveruše i goste

Mladenka iz Floride, uz šljokičastu vjenčanicu s izrezom na području stražnjice, s halterom, bosa i u tangama, otplesala je svom novopečenom suprugu u krilu na stihove Beyonceinog hita 'Dance for You'. Okupljeni svatovi bili su u šoku. 

- Je li ovo mlada?, komentarisao je jedan korisnik Twittera koji je podijelio snimku Rochelle, mlade koja je uz, čini se, osmišljenu koreografiju, oduševila mladoženju i šokirala djeveruše i goste.




Snimka je postala viralna, a na Twitteru ju je pogledalo preko 2.9 milijuna ljudi te su je mnogi kritizirali.

- Sve je ovo otrcano. Mladenka koja twerka, uz to je bosa, pokazuje cijelu svoju stražnjicu svojoj obitelji - napisao je jedan.

Drugi su je pak branili i podupirali.

- Ako želi twerkati na svom vjenčanju, tko joj brani. Ako ne želi, ne treba - napisali su, prenose 24 sata.


(Admir Oručević)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana