4.8.2020. 16:27
Ne čekajte bolju budućnost, živite sadašnjost
Čekajući stalno da budu sretniji u budućnosti, propuštaju život u sadašnjosti, tvrde stručnjaci. Ali, ako predugo iščekuju da se poklopi ili dogodi nešto zahvaljujući čemu će biti sretni, riskiraju da cijeli život budu nezadovoljni, jer taj trenutak nikako da dođe.


Nije dobro trošiti svoje vrijeme na čekanje, jer je život nepredvidiv i ne možemo znati koliko nam je budućih dana ostalo. 

Valja stvari uzeti u svoje ruke i promijeniti u životu ono što nas čini nesretnima. Ponekad je dovoljno preusmjeriti misli s ružnih na lijepe pa da se pozitivne stvari počnu događati. Ljudi osjećaju našu energiju i privlačit će ih ona pozitivna. 
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana