15.10.2015. 11:38
0
Ogromna stijena pala na magistralnu cestu Sarajevo - Mostar
Veliki komad stijene odronio se i pao jutros na području Salakovca, na magistralnom putu M17 između Sarajeva i Mostara, javlja Anadolu Agency (AA).
"Na području Salakovca jutros oko 7 sati je došlo do odrona stijene, ali je to već sada uklonjeno i riješeno, te se saobraćaj na tom području odvija normalno i nesmetano. Trenutno se saobraćaj odvija nesmetano na svim putnim pravcima u BiH", naveli su iz BIHAMK-a.

Dodali su da je došlo do malih odrona zemlje na pojedinim putnima pravcima napominjući da to ipak nije ugrozilo odvijanje saobraćaja.

"Ipak, upozoravamo sve vozače da su na većini putnih pravaca u Bosni i Hercegovini mogući odroni zbog obilnih padavina", rečeno je iz BIHAMK-a.

(Anadolija)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.