2.12.2015. 20:51
0
Oženjeni član SDA stranke imao aferu sa Sandom Hagen: "Stvarno sam fuj od znoja, trave i alkohola, nisam za lizanja"
Predsjednik Asocijacije mladih SDA Sanskog Mosta Mensur Seferović imao je aferu sa Sandom Hagen, Sanjankom koja živi u Norveškoj.

Nakon razotkrivanja afere, Seferović, koji je važio za političku zvijezdu u usponu, odlučio je podnijeti ostavku i napustiti suprugu, ali spriječio ga je predsjednik SDA Sanski Most, Asim Kamber, piše Dnevni avaz. 

Hagen je priznala da je bila u vezi sa oženjenim Seferovićem, ali tvrdi da nije bludničila sa SDA podmlatkom, kako je objavio jedan portal. 

"Supruzi mog bivšeg ljubavnika sve sam ispričala u augustu, kada me pitala ima li išta između mene i njega. Javnost je saznala za sve mjesec kasnije", rekla je Hagen za Dnevni avaz. 

"Asim Kamber je preuzeo kontrolu nad Mensurovim životom, ne može se rastati sa ženom, ne može napustiti poziciju predsjednika Asocijacije, jer je Kamber preko svoje privatne stranke puno uložio u njega", dodaje Hagen.

Hagen je u proteklog mjeseca objavila nekoliko statusa na svom Facebook profilu, u kojima navodi  „gdje, kada i kako se sanski SDA podmladak alkoholizira, konzumira drogu, a onda žure u džamiju na molitve“.

Mensur Seferović tvrdi da nije bio u vezi s Hagen, te da nije podnio ostavku niti se razvodi od supruge. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.