20.2.2016. 17:07
8
Gužva kod SCC-a zbog nepropisno parkiranog automobila: Rekli su mi da slobodno objavim slike na svim portalima
Na našu e-mail adresu stigle su fotografije ogorčenog građanina Sarajeva koji nam je iste poslao revoltiran situacijom koja se danas dogodila ispred SCC-a u Sarajevu.

Naime, nesavjesni vozač je parkirao automobil, diplomatskih registarskih oznaka 24-A-050, nedaleko od ulaza na parking spomenutog centra. Čitatelj Source.ba portala ističe kako je upravo zbog ovog automobila nastala ogromna gužva na samom ulazu u parking garažu Sarajevo City centra.

Tvrdi kako je odlučio da fotografiše automobil, uz prijetnju vozaču da će fotografije poslati na adresu sarajevskih medija, na šta je dobio odgovor da ih slobodno može objaviti, uz osmijeh.

"Nakon što sam uslikao ove fotografije, prišla su mi dva čovjeka (vjerovatno vozači tog auta) i vrlo su neljubazno i ironično rekli da slobodno objavim fotografije na svim portalima. Tako da im ovom prilikom želim ispuniti želju", rekao je za Source.ba naš čitatelj čije je ime poznato Redakciji portala.

Foto: Čitatelj / Source.ba

ParkingSCC
8
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.