22.3.2016. 17:04
0
Hrvatska policija podigla stupanj opasnosti od terorizma
Voditelj Službe terorizma Ravnateljstva policije Mladen Pemper sazvao je danas u Ravnateljstvu policije medije kako bi objavio da je razina sigurnosti u Hrvatskoj podignuta za jednu razinu zbog moguće ugroze od terorizma, javlja Anadolu Agency (AA).

Pemper je izjavio kako je stanje o pitanju opasnosti od terorizma u Republici Hrvatskoj stabilno. 

No, s obzirom na terorističke napade u Belgiji, glavni ravnatelj policije Vlado Dominić podigao je razinu sigurnosti u zemlji za jedan stupanj, što znači da su pojačane aktivnosti policijskih službenika na terenu, kazao je Pemper. 

Policijski službenici će tijekom redovnih obavljanja svojih poslova pojačanu pažnju posvetiti određenim indikatorima s kojima su ranije upoznati kroz edukaciju. 

Trenutno je na snazi 3. stupanj pripravnosti od ukupno 4 stupnja. 

Treći stupanj, prije svega, podrazumijeva pojačane policijske aktivnosti na graničnim prijelazima u zaštiti državne granice.

(Anadolu Agency) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.