9.6.2016. 15:43
0
SDA i SBB predstavili zajedničke kandidate za Lokalne izbore: Koldžo, Efendić, Ajnadžić, Memić, Ejubović, Smajić, Dević i Berilo
Na sinoć održanoj sjednici Kantonalnog odbora SDA Sarajevo utvrđeni su prijedlozi kandidata za načelnike sarajevskih općina, koji su usaglašeni sa koalicionim partnerom SBB, piše novinska agencija Patria.

Zajednički kandidati SDA-SBB su za Općinu Novo Sarajevo Nedžad Koldžo, Novi Grad Semir Efendić, Hadžiće Hamdo Ejubović, Vogošću Edin Smajić, Centar Nedžad Ajnadžić, Ilidžu Senaid Memić, Trnovo Ibro Berilo i Ilijaš Mahir Dević.

Omer Čevra, portparol SBB izjavio je za Patriju da se koalicioni partneri za sada još uvijek nisu usaglasili oko imena zajedničkog kandidata za načelnika općine Stari Grad. Kao nezavisni kandidat na ovim izborima izlazi Ibrahim Hadžibajrić, koji je u prethodnom mandatu bio načelnik SBB u Starom Gradu. 

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.