31.7.2016. 15:50
0
SDS: SNSD u Banjoj Luci reciklira neispunjena obećanja
Krajnje je licemjerno da ljudi iz SNSD-a, koji gotovo dvije decenije vladaju Banjom Lukom i koji su je doveli u ovakvo stanje, danas predlažu rješenja za izlazak Grada iz duboke krize, smatraju kandidati Srpske demokratske stranke za odbornike u banjačkom parlamentu Ljubo Ninković i Dejan Lolić.

Naveli su da je "smiješna i žalosna činjenica da kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banje Luke Igor Radojičić predlaže isto ono što su prethodnim izbornim kampanjama obećavali, a nisu ispunili SNSD-ovi gradonačelnici u Banjoj Luci".

-U pitanju su projekti koji, ne samo da nisu završeni, nego nikada nisu ni započeti - kazao je Ninković na pres-konferenciji. 

Ocijenio je i da je ironično to što je Radojičić u proteklim nedeljama ukazivao na probleme u kojima se Banja Luka nalazi, jer je, kaže, kao potpredsjednik SNSD-a i predsjednik banjalučkog Gradskog odbora te stranke mogao spriječiti mnoge odluke koje su donesene na štetu građana.

- Pitamo Radojičića da li je zaboravio da dolazi ispred SNSD-a, jer u suprotnom postavljamo pitanje kako je moguće da čovjek koji je obavljao funkciju potpredsjednika SNSD-a nije sugerisao tadašnjem gradonačelniku i stranačkom kolegi Dragi Davidoviću da riješi pitanje zaduživanja Grada, probleme u Toplani, reorganizaciju gradske uprave. Zašto kao predsjednik Gradskog odbora SNSD-a aktuelnom gradonačelniku Slobodanu Gavranoviću nije predložio da te probleme riješi kako Banja Luka ne bi bila u ovako lošem stanju – naglasio je Ninković.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.