5.9.2016. 13:03
0
U kampanji „Inspirisani srcem“ prikupljeno 24 000 KM za pedijatrijske odjele u BiH
U subotu (3.09.2016.) na prostoru ispred sarajevske Katedrale Intesa Sanpaolo Banka BiH i kompanija Visa su organizovale zanimljiv događaj kojim je na svečan način obilježen završetak ovogodišnje kampanje „Inspirisani srcem“.
Slogan „Inspirisani srcem“  je već posto prepoznatljiv u javnosti, jer četvrtu godinu zaredom Banka u saradnji sa kompanijom Visa, organizuje humanitarnu akciju pod tim nazivom. 

U akciji su učestvovali svi korisnici Visa Inspire, koji su ovu karticu koristili za plaćanja u periodu od 15.06 do 15.08.2016., jer je za svako plaćanje na prodajnim mjestima Banka izdvojila po 0.10 KM, bez troškova na teret klijenata. 

Prikupljena sredstva od 24 000 KM namijenjena su kupovini opreme za pedijatrijske odjele bolnica u Sarajevu, Tuzli, Travniku, Mostaru i Banjaluci.

U okviru manifestacije studenti Likovne akademije su kistom i olovkom napravili prve skice likovnih radova koji će krasiti dječija odjeljenja u bolnicama, a svi prisutni, koji su to željeli, mogli su da ih dopunjavaju i oboje kako žele. Na taj način zajednički likovni radovi inspirisani srcem će male pacijente podsjećati na humane geste korisnika Visa Inspire kartice.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.