18.10.2016. 15:20
49
Audio snimak na kojem Sebija Izetbegović prijeti svom uposleniku: Još jednom čujem da ste moje ime uzeli u usta, zapamtit ćete me za života
Na YouTubeu se pojavio snimak u kojem Sebija Izetbegović, generalna direktorica Kliničkog centra Sarajevo, prijeti neposlušnim uposlenicima ove zdravstvene ustanove, prenosi Žurnal Info.

„Nemojte se igati glavom. Još jednom čujem jednu riječ da ste uputili Muameri Šehić o tome šta ona piše ili ne piše. Nemojte kolutati očima, ja vas dobro znam. Ja ću objaviti u medijima kako ste vi napisali da nikad ništa ne radite. Nemojte se igrati sa mnom. Ja vam nisam član vašeg društva propalica na koje ste vi naučili. Ovo je zadnje upozorenje i zadnji naš razgovor. Jeste li me čuli? Još jednom čujem da ste moje ime uzeli u usta, zapamtit ćete me za života“, upozorila je Sebija Izetbegović za sada nepoznatog uposlenika Kliničkog centra Sarajevo.

Nakon ovih prijetnji, direktorica Izetbegović pita svog uposlenika da li je dobro razumio njene riječi, te mu  ponavlja da više nikad nije pomenuo njeno ime.

Posjećanja radi, Suad Rožajac, bivši predsjednik Sindikata uposlenih na Kliničkom centru Sarajevo, javno je kazao da aktuelna direktorica Sebija Izetbegović prijeti uposlenicima da će im iščupati grkljan. Te navode direktorica nikada nije demantovala, već je kazala da Rožajac ne istupa  u ime svih radnika, te da mu je istekao mandat. 

(zurnal.info)

49
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.