20.10.2016. 19:00
1
Kraj “bošnjačke koalicije”: Radončić poručio da će “SBB na izbore 2018. izaći sam!”
Lider SBB-a Fahrudin Radončić je također danas nakon sastanka s Nerminom Nikšićem komentarisao izborni rezultat svoje stranke,, ali i otkrio da planove za iduće izbore.

Također je odgovorio na pitanje da li je cilj današnjeg sastanaka približavanje SBB-a i SDP-a, piše “Avaz“…

“Vi znate da SDP i SBB imaju političke razlike, pogotovo u vrijeme kada je strankom rukovodio gospodin Lagumdžija. Prirodno je da dvije jake stranke imaju normalnu komunikaciju. Ne treba prejudicirati da li ćemo ići zadjedno na izbora. Ja znam da će SBB sigurno 2018. na izbore izaći sam”, kazao je Radončić.

Što se tiče nešto lošijeg izbornog rezultata SBB-a na lokalnim izborima Radončić je kazao:

“Izborni rezultat SBB-a je za oko 10 posto lošiji nego prije četiri godine i ne bi bilo korektno da kažemo da je osnovni uzrok toga SDA. Mi danas imamo sjednicu Predsjedništva stranke, izvršit ćemo analizu. Ako znate da su se dešavali montirani procesi, da se vodila jedna haranga, onda je to odličan rezultat”, kazao je Radončić.

(Avaz/Merima Druškić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.