28.12.2016. 19:01
3
Izetbegović o koaliciji s Radončićem: Ne može SBB biti na vlasti, a Dnevni avaz napadati premijera, kao da su opozicija
"Ono što čitamo u medijima koji su u vlasništvu gospodina Radončića, unosi bojazan da bi stvari mogle opet da krenu kuda ne treba", izjavio je Bakir Izetbegović

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović kazao je danas novinarima da koalicija te stranke sa Savezom za bolju budućnost Fahrudina Radončića dobro funkcionira.
 
„Međutim, ono što čitamo u medijima koji su u vlasništvu gospodina Radončića, predsjednika SBB-a, unosi bojazan da bi stvari mogle opet da krenu kuda ne treba. Jako teško će biti zadržati koaliciju ako se ove stvari nastave na ovakav način i ako se pojačaju. Dakle, biti u poziciji, biti u vlasti, a onda u isto vrijeme pisati na način kao da ste opozicija, napadati rad premijera i jednog i drugog, teško da će se moći tako to nastaviti“, izjavio je Izetbegović.
 
Lider SDA je otkrio da je Glavni odbor stranke pozvao SBB na jedan iskreniji i kvalitetniji odnos.
 
„Pozivam ih da zajednički nosimo reforme, da zajednički nosimo probleme, ne da se izmičemo jedni od drugih, nadam se da će i za to biti zrelosti“,
dodao je Bakir Izetbegović. 

(Slobodna Bosna /Merima Druškić)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.