30.1.2017. 13:21
0
Mladen Grujičić predstavio program rada, u fokusu ekonomsko osnaživanje Srebrenice
Skupština općine Srebrenica usvojila je danas na redovnoj sjednici Program rada za ovu godinu, te odluke o imenovanju komisije za provođenje javnog konkursa za izbor i imenovanje sekretara skupštine i o raspisivanju javnog poziva za dodjelu nagrada i priznanja Općine Srebrenica.

Odbornici su primili k znanju Izvještaj o radu načelnika Općine i općinske uprave za 2016. te program rada općinskog načelnika za 2017. godinu.

Načelnik Općine Srebrenica Mladen Grujičić odbornicima je predstavio program rada, rekavši da je cilj da se ekonomski osnaži Srebrenica i poveća broj novih otvorenih radnih mjesta.

U Skupštini općine u toku je polusatna pauza.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.