30.1.2017. 22:09
0
Ženu koja je sjedila na cesti ispred Predsjedništva BiH odvezla policija
FOTO: Avaz
Ispred zgrade Predsjedništva BiH u Sarajevu, kako nam je javio reporter sa lica mjesta, žena sa djetetom u naručju sjela je na deku nasred saobraćajnice i odbila da se pomjeri.

Kako smo saznali, radilo se o teško oboljeloj Sari Iman Agić, koja je okupljenima kazala kako već tri godine povraća, a ljekari ne mogu da je izliječe.

Na insistiranje članice Udruženja teško oboljele djece da se pomakne sa ceste, koja joj je predložila da se pokuša organizovati njen odlazak na liječenje u inostranstvo, ona je to odbila.

- Ja nisam bila ovakva, doktori su me otrovali. Ubijte me, nemam više šta da radim sa životom. Ubijte me, ja se odavde neću pomjeriti - kazala je ogorčena Sara.

Okupljeni građani sakupili su ceker odjeće za Sarino dijete, dok su ih ljekari Hitne pomoći ogrnuli dekom.

Na licu mjesta pojavila se i Sarina prijateljica, kojoj je predala svoje dijete, sa kojim je ušla u vozilo Hitne pomoći.

Nakon više od sat i po, koliko je Sara provela sjedeći nasred saobraćajnice ispred Predsjedništva BiH, pripadnici policije odlučili su reagovati i skloniti je sa ceste, unijevši je u vozilo, koje se udaljilo u nepoznatom pravcu, piše Avaz.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.