19.4.2017. 16:12
1
Izetbegović: Zakon o akcizama podržat će sedam ili osam zastupnika SDA
Član Predsjedništva BiH i predsjednik SDA Bakir Izetbegović rekao je danas novinarima u Sarajevu da će Zakona o akcizama imati podršku sedam ili osam zastupnika ove stranke na sjednici Predstavničkog doma Parlamenta BiH u četvrtak, ali nije želio licitirati imenima.

- Očekujem usvajanje ovih zakona, čime ćemo moći povući sredstva za igradnju puteva. Riječ je o oko milijardu KM – rekao je Izetbegović.

SDA je ranije u PD PSBiH imala deset zastupnika, ali četiri zastupnika ove stranke na prošloj sjednici nisu podržali set zakona o akcizama.

Izetbegović je danas održao sastanak sa Klubom a nakon sastanka novinarima je rekao da će Zakon o akcizama na sutrašnjoj sjednici podržati sedam ili osam poslanika SDA. 

Sadik Ahmetović ponovio je raniji stav a to je da će odluku o načinu glasanja o akcizama donijeti na samoj sjednici, piše NAP.

(NAP/Alen Avdić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.