16.5.2017. 14:40
2
Žestok odgovor Čavića na prozivke Dodika: Ta laktaška Srbenda nema muškosti
Nakon što se Milorad Dodik, predsjednik RS i SNSD-a obrušio na opoziciju, odnosno, uglavnom, Dragana Čavića, stigao je brzi odgovor.

Čavić je kazao da je "danas govorila osoba koja se predstavlja kao predsjednik RS koji okreće činjenice i iživljava se nad narodom", prenosi Avaz. 

- Ne trebam ništa komentirati. Nedostatak hrabrosti za direktno sučeljavanje. Toliko laži za ovako kratko vrijeme ukazuju na ozbiljan zdravstveni problem. Zašto me policija nije do sada zatvorila? 11 godina Dodik ima policiju i sudove, pa neka me zatvore. On se bavio mojom porodicom, a ono što sam danas čuo prihvatam kao nove prijetnje za moju porodicu. Dodik je danas rekao da poslanici rade za "Mittal" i da su oni plaćeni. Pozivam sve ustanove da to provjere, ali i da provjere da li je Zotov plaćao ljude oko Dodika. Krajem iduće godine, Dodik će biti bivši, a onda će svi oni koji su koristili njegova leđa pokazati svoje pravo lice i ostat će sam. Ja to poručujem svom kolegi Dodiku koji je mogao džaba doći na crnu listu, a platio je za to. On je prvi i jedini predsjednik koji ima blindirani auto. Pozivam ga nakon današnjeg kukavičijeg bijega na debatu bilo gdje i bilo kada. Srbenda iz Laktaša nema dovoljno muškosti za raspravu. Ako treba, i na njegovom RTRS-u pa da se ponosam s tom laktaškom momčinom - kazao je Čavić, prenosi Avaz. 

(Alen Avdić)


2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.