28.6.2017. 13:21
0
Stupila na snagu odluka koja olakšava ulazak državljanima Saudijske Arabije u BiH
Danas je na snagu stupila Odluka Vijeća ministara BiH o dopuni Odluke o vizama, koja se odnosi na mogućnost ulaska u Bosnu i Hercegovinu sa teritorije Kraljevine Saudijske Arabije.

Ovom odlukom omogućava se ulazak u BiH i boravak na teritoriji BiH, bez obaveze pribavljanja vize nosiocima važećih putnih isprava Kraljevine Saudijske Arabije, i to ukoliko isti posjeduju važeću višekratnu Šangen vizu ili vizu zemlje EU, ili odgovarajuću dozvolu boravka u zemljama šengenskog područja ili zemljama EU, i po obavljenoj provjeri, odnosno kontroli Granične policije BiH. 


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.