9.9.2017. 18:31
0
Kojović nakon ostavke Gratza: Dennis Gratz je dobro vodio Glavni odbor, Naša stranka računa na njega
Predsjednik Naše stranke (NS) Predrag Kojović izrazio je žaljenje zbog ostavke Dennisa Gratza na mjesto predsjednika Glavnog odbora te stranke te naglasio da je ta njegova odluka važno upozorenje o potrebi nastavka procesa jačanja transparentnosti i izgradnje povjerenja unutar te stranke.

- Dennis Gratz poslije ove odluke ostaje član Naše stranke, ostaje naš zastupnik u Parlamentu Federacije i uživat će punu podršku u svom radu od Predsjedništva, Sekretarijata i mene lično - naglasio je Kojović u saopćenju za javnost.

Naglašava da je Dennis Gratz član Naše stranke od njenog osnivanja „naš najaktivniji zastupnik, neko ko je radio dobar posao vodeći Glavni odbor“.

Kojović ističe da razlike unutar Naše stranke nikad nisu bile i neće biti zbog rasprave o funkcijama i svađama o foteljama.

- Zato moram naglasiti da ni motivi Dennisa Gratza nikad nisu imali izvor u takvim stvarima. Također, nikad dosad, a nadam se da ni u budućnosti to neće biti slučaj, nismo imali podjele zasnovane na bilo kakvom privatnom interesu. Kad je Dennis prolazio napade zbog glasanja na Parlamentu, stajao je čvrsto i branio vrijednosti naše organizacije - dodaje Kojović.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.