4.12.2017. 12:22
0
U Srebrenici svi putevi prohodni
Snijeg koji je padao proteklog vikenda uzrokovao je probleme na području općine Srebrenica te su tako pojedina sela ostala bez napajanja električne energije, ali na sreću nije bilo ugroženog stanovništva.
Radnici komunalnog preduzeća "Polet“ jutros su čistili snijeg u gradu. Načelnik Odjeljenja za prostorno planiranje i stambeno komunalne poslove Općine Srebrenica Bojan Josipović kaže da su svi putevi prohodni, a prioritetni su oni odakle djeca idu u školu.

- Nema nijedna mjesna zajednica koja nije očišćena i molimo stanovništvo da budu strpljivi ako bude novih padavina. Ukoliko je građanima neophodna pomoć mogu kontaktirati civilnu zaštitu - rekao je Josipović.

Iz Odjeljenja za prostorno planiranje i stambeno komunalne poslove Općine Srebrenica navode da nisu dobijali poziv s terena da je neko od stanovnika ugrožen.

Iz elektrodistribucije Srebrenica, kao iz komunalnog preduzeća "Polet“ Srebrenica saopćavaju da će tokom dana biti uredno snabdijevanje električnom energijom i vodom.

(Fena)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.