7.3.2018. 17:10
0
Borjana Krišto: Istupanje Demirovića i Bojića neće se odraziti na parlamentarnu većinu
FOTO: N1
Predsjedavajuća Predstavničkog doma PSBiH Borjana Krišto izjavila je da se današnje istupanje poslanika SDA i SDS-a Safera Demirovića i Borislava Bojića neće odraziti na parlamentarnu većinu, jer ona ne funkcioniše odavno.

Navela je da je trenutno teško reći da li postoji parlamentarna većina jer pojedini poslanici mijenjaju mišljenja od rasprave do glasanja.

Krišto je istakla da nema ni minimuma konsenzusa za konkretne izmjene Izbornog zakona, iako je riječ o prioritetnom pitanju.

Poručila je da bi njegovo neriješavanje dodatno zakomplikovalo odnose u BiH i dovelo do ustavne krize.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.