6.4.2018. 17:18
0
Abdulah Skaka i Milan Bandić Sarajlijama, gostima i turistima dijelili kafu i lokume
Foto: Grad Sarajevo
Foto: Grad Sarajevo
Foto: Grad Sarajevo
Nakon svečanog puštanja u rad Trebevićke žičare, gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka zajedno sa svojim gostima gradonačelnicima drugih gradova iz regiona i svijeta družio se sa građanima na prepunom Baščaršijskom trgu.

Građani su uživali u bosanskoj kafi koju je dijelio gradonačelnik Skaka kao i bosanskim Klasovim lokumima. 

Sarajlije su imale priliku da se uz kafu druže i sa predstavnicima bratskih i partnerskih gradova, između ostalog sa gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem i gradonačelnikom Skoplja Petrom Šilegovim. 

U Sarajevu borave delegacije iz više od 30 gradova, a završna manifestacija povodom 6. aprila Dana Grada Sarajeva bit će održana večeras u Vijećnici gdje će biti održana svečana sjednice Gradskog vijeća i dodijeljene Šestoprilske nagrade i Plakete Grada Sarajeva.  

(Patria / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.