4.6.2018. 9:03
0
Aktivirao bombu ispred kafića u Zvorniku
Policija u Zvorniku uhapsila je mladića inicijala M.J. (1997) iz Zvornika, koji je sinoć oko ponoći, ispred ugostiteljskog objekta u Šepku, aktivirao bombu.

Iz policije su potvrdili da tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba.

Preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, policijski službenici su utvrdili da se u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela, osim M.J. može dovesti i osoba D.Đ.

Izvršenim pretresom objekata i vozila koje koristi D.Đ. pronađena je i privremeno oduzeta automatska puška M-70 i veća količina municije, saopćeno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv M.J. će biti podnesen izvještaj za počinjena krivična djela izazivanje opće opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, dok protiv protiv osobe D.Đ. slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.



(FENA / Lejla Trle)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.