16.6.2018. 22:18
0
Dragičević: Zapitajte se gdje se budite, gdje djecu vodite
Više stotina Banjalučana i večeras se okupilo na trgu u Banjoj Luci kako bi pružili podršku Davoru Dragičeviću, ogorčenom ocu Davida čija sudbina nije jasno utvrđena ni tri mjeseca nakon pronalaska tijela.
-Zapitajte se gospodo gdje se ujutro budite, gdje djecu vodite - rekao je Davor.

Još jednom je sve pozvao na mir i dostojanstvo, pišu Nezavisne novine.

-Ubice i zločinci nam neće dati istinu i pravdu. Sve je jasno. Imate, gospodo, zasjedanje 19. juna Narodne skupštine i tada će sve biti kristalno jasno, mada se sve već zna. Dajem vam svoje obećanje, gospodo, da nećete moći tako. Ja, Davor Dragičević, do kraja života vam neću oprostiti ni Davida ni ostalu djecu - poručio je sa Trga Krajine Davor Dragičević.

Ujedno se zahvalio na podršci koju mu svakodnevno pružaju građani Banje Luke, ali i drugi iz raznih krajeva BiH i dijaspore.
 
Pročitano je i pismo u kojem se skreće pažnja kako su neke partije već dale do znanja da neće glasati za, već protiv rezultata Anketnog odbora.

-Svako ko ima imalo ljudskosti trebao bi da razmišlja kao čovjek, a ne partijski poslušnik - navodi se između ostalog u pismu podrške koje je pročitano danas, pišu Nezavisne novine.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.