16.8.2018. 15:15
0
Za uklanjanje grafita sa fasada objekata Općina Centar izdvojila 20.000 KM
Općina Centar je u okviru projekta uklanjanja grafita sa fasada zgrada kolektivnog stanovanja objavila javni poziv za javnu nabavku usluge na uređenju fasada na objektima kolektivnog stanovanja na području općine Centar.

Svi zainteresovani predstavnici privrednih subjekata mogu do 17. avgusta ove godine sa portala javnih nabavki (e-Nabavke) preuzeti tendersku dokumentaciju.  Rok za dostavljanje ponuda je 20. avgusta 2018. godine do 11 sati kada će biti organizovano javno otvaranje dostavljenih ponuda, saopćeno je iz ove općine.

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji ponuđači mogu dati svoje ponude za poslove skidanja grafita i nanošenja antigrafitne zaštite čime će biti otežano ponovo ispisivanje poruke po zgradama u Centru. 

Projektom se, kako su naveli u Općini, nastoji urediti ovaj dio Sarajeva koji iz godine u godinu posjećuje sve veći broj domaćih i stranih turista. 

Općina Centar je u svom ovogodišnjem budžetu za ovu namjenu obezbijedila iznos od 20.000 KM. 


Lejla Trle

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.