24.8.2018. 12:45
0
Željeznički saobraćaj vraća se u normalno stanje od 13.00 sati
Nakon sudara vozova u Donjoj Jablanici, normalizacija putničkog i teretnog saobraćaja na dionici Sarajevo – Mostar očekuje se u 13 sati, saopćile su Željeznice Federacije BiH.

Stanje povrijeđenog radnika Željeznica FBiH je stabilno i nepromijenjeno u odnosu na jučer kada su mu konstatirane teške tjelesne povrede, saopćeno je iz mostarske bolnice “Dr. Safet Mujić”.

Ljekari ipak ne žele konstatirati da je on van životne opasnosti uz obrazloženje da nakon povreda kave je on zadobio komplikacije mogu nastupiti i danima nakon nastajanja povrede.

- Uzrok sudara dva voza u Donjoj Jablanici u kojoj su poginula dva radnika Željeznica Federacije BiH, a treći povrijeđen, biće poznat nakon detaljnog vještačenja - saopćeno je iz MUP-a Hercegovačko neretvanskog kantona (HNK).

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.