20.9.2018. 14:36
0
MUP RS-a upozorio građane RS-a zbog dolaska Lavrova: U slučaju nezakonitog ponašanja, procesuirat ćemo takva lica
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) upozorili su da neće dozvoliti ometanje za sutra planirane posjete ministra vanjskih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova Republici Srpskoj.

-U slučaju nezakonitog postupanja građana, policijski službenici će u saradnji s nadležnim pravosudnim organima preduzeti sve mjere i radnje kako bi se identifikovala i procesuirala takva lica u skladu sa zakonom – saopćeno je iz entitetske policije.

Navode i da će preduzeti sve zakonom predviđene mjere i radnje kako bi ova posjeta protekla u najboljem redu.

-MUPRS-a apeluje na sve građane da se suzdrže od bilo kakvog nezakonitog ponašanja, te da postupaju u skladu s naredbama policijskih službenika na terenu - dodaju iz policije.

Posjetu Lavrova ovom bh. entitetu prati prvi (najviši) stepen obezbjeđenja, kazali su iz MUPRS-a.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.