26.9.2018. 18:00
0
NATO: Odobrene isplate za sadašnje i bivše uposlenike
NATO štab Sarajevo objavio je da je dobio odobrenje za isplatu sredstava na osnovu postojećeg dogovorenog procesa i metodologije u cilju reguliranja sporazuma o doprinosima za sadašnje i bivše lokalne uposlenike.

"NATO štab Sarajevo je kao poslodavac kontinuirano svjestan svojih obaveza i odgovornosti.

Nakon što su uloženi značajni napori po pitanju doprinosa, NATO štab Sarajevo objavljuje da je dobio odobrenje za isplatu sredstava na osnovu postojećeg dogovorenog procesa i metodologije u cilju reguliranja sporazuma o doprinosima za sadašnje i bivše lokalne uposlenike NATO štaba Sarajevo.

Prema tome, NATO štab će postupiti u skladu s time i poziva sve zainteresirane strane da kontaktiraju Ured za odštetne zahtjeve NATO štaba Sarajevo na broj 033 495818 ili email: Claims@nhqsa.nato.int za daljnje smjernice", saopšteno je iz NATO štaba u Sarajevu, prenosi N1.

(Amila Alijagić)

NATO
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.