7.10.2018. 20:03
0
Iz HDZ-a odmah najavili pobjedu: Prema neslužbenim podacima, Dragan Čović je pobjednik!
U Bosni i Hercegovini danas su održani Opći izbori.

Piše: Haris Ahbabović

Na ovim izborima građani Bosne i Hercegovine su birali članove Predsjedništva BiH, predsjednika i potpredsjednika RS-a, zastupnike u Parlamentu BiH i Parlamentu FBiH, zastupnike u NSRS i zastupnike u kantonalnim skupštinama.

"Izlaznost je nešto veća u odnosu na prije četiri godine kada je u pitanju Mostar, uprkos lošem vremenu u ovom gradu", rekao je Predrag Kožul, kandidata HDZ-a za Parlament BiH.

"Prema neslužbenim podacima, Dragan Čović pobjeđuje na ovim izborima. To je razlog našeg zadovoljstva. Ipak, za sat ili dva ćemo imati preciznije rezulate", rekao je Kožul za N1.

"Nismo mnogo govorili o Željku Komšiću u kampanji i nismo se bavili drugima. Ljudima smo samo prezentirali svoj program i sve ono što smo do sada uradili", rekao je Kožul za N1.

Iz HDZ-a su najavili oko 160 hiljada glasova, kao i oko 25 hiljada glasova u odsustvu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.