14.10.2018. 19:30
0
O'Neill: Biće otvorena utakmica, želimo da iskoristimo kontre
Nogometna reprezentacije Bosne i Hercegovine sutra na Grbavici protiv Sjeverne Irska igra treći susret Lige nacija.

U prvoj utakmici, odigranoj 8. septembra u Belfastu, bh. tim je slavio 2:1, iako su Irci u tom duelu bili bolji tim. 

Selektor Sjeverne Irske Michael O'Neill na pres-konferenciji u Sarajevu  je kazao da njegov tim ima problem sa napadačima.

- Nadam da će oni 'proraditi'. Igrači su bili razočarani nakon zadnje utakmice protiv BiH. Razgovarali smo sa njima, radili na terenu, tražit ćemo pobjedu - kazao je O'Neill.

Irski selektor ističe da će predstoječi susret biti drugačiju u odnosu na onaj u Belfastu.

- BiH ima Džeku, Pjanića i dobre bočne igrače. Očekujem dobru atmosferu na stadionu, ali ne i istu kao u Belfastu. Biće otvorena utakmica, želimo da iskoristmo kontre i da se nametnemo na terenu - kazao je O'Neill. 




(FENA / Lejla Trle)

NogometBiH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.