30.8.2019. 17:39
0
Ko je žena koja je u Banjaluci pokušala da ubijedi djevojčicu da uđe u auto: Imala crnu kosu, bijeli kačket i bijelu majicu, bila u BMW-u tamnije boje
FOTO: Source.ba / Arhiva
Po­li­ci­ji u Ba­nja­lu­ci danas je pri­jav­lje­no da je mis­te­rio­zna žena u ba­nja­lučkom na­se­lju La­uš poku­ša­la da ubi­je­di dje­vojčicu da uđe u njen auto­mo­bil nu­deći joj slat­ki­še, prenose Nezavisne novine.

"U pitanju je dvanaestogodišnja djevojčica, učenica Osnovne škole 'Sveti Sava' na Laušu. Majka ju je nakratko kako bi nešto obavila ostavila kod ambulante. Potom su je nazvale žene iz ambulante, jer se curica uplašila i utrčala unutra, a zatim im zatražila da joj pozovu majku", ističe sagovornica Nezavisnih novina.

Po njenim riječima, majka je ubrzo došla u ambulantu, a odmah su o svemu obavijestili i policiju.

"Dali smo opis te žene, onoliko koliko je djevojčica uspjela da zapamti. Imala je crnu kosu, bijeli kačket i bijelu majicu. Bila je u BMW-u tamnije boje", ističe sagovornica "Nezavisnih" te dodaje da djevojčica, u svoj toj brzini, nije uspjela da zapamti registarske oznake vozila.

Ka­ko je pot­vrđeno "Ne­za­vi­snim", ba­nja­lučkoj po­li­ci­ji ovaj slučaj oko 12 časo­va pri­ja­vi­la je maj­ka dje­vojčice, pa su po­li­caj­ci oti­šli na te­ren.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.