16.11.2019. 15:12
0
Traži se 12-godišnji Vedad Čolaković
Aldin Čolaković, otac dvanaestogodišnjeg Vedada Čolakovića, objavio je na Facebook profilu da je njegov sin nestao, da se traži te da, ako iko ima ikakve informacije, kontaktira njega na brojeve 061 789 689 ili 061 514 108.

"Vedad je visok oko metar i po. Živimo na Širokači, u ulici Cicin han, a posljednji put je viđen u kući. Od pola 12 ga nema. Na sebi ima donji dio trenurke sive boje, duksericu, najvjerovatnije svijetloplavu s rajsferšlusom, i plavo-zelene papuče", potvrdio je i za Source.ba otac dječaka, dodavši da je Vedad dijete koje se uvijek javi u slučaju izlaska iz kuće te da je njegov mobitel ostao u kući.

Još jednom je zamolio sve one koji vide Vedada ili imaju neke informacije o njemu, da ga kontaktiraju.



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.