7.9.2020. 23:00
0
Begović: Dobro su pogodili. Moramo to analizirati i popraviti
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je večeras u 2. kolu Lige nacija na svom terenu u Bilinom polju doživjela poraz od reprezentacije Poljske, koja je slavila sa 1:2.

Nakon utakmice za Nova BH govorio je upravo večerašnji kapiten naše reprezentacije, Asmir Begović.

"Mislim da ima pozitivnih stvari. Imali smo dvije utakmice gdje smo dosta naučili i dali sve od sebe. Ima sitnica koje moramo popraviti, ali najbitniji je baraž sledeći mjesec. Svi su dobili šansu da igraju i sada je sve na selektoru. Bitno da smo svi zajedno i da damo podršku jedni drugima i ostvarimo rezultat koji želimo", rekao je Begović, te je dodao:

"Dobro su pogodili, to su te neke sitnice. Moramo to analizirati i popraviti. Te neke manje greške ovakve reprezentacije znaju iskoristiti. Moramo gledati naprijed. Koliko god baraž bio bitan, bitna nam je i Liga nacija. Želimo što bolje rezultate i da ostanemo ovdje među najboljim zemljama", rekao je Asmir Begović.

Sport
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.