9.4.2021. 17:35
3
Konaković poručio gradonačelniku Istočnog Sarajeva: Prvo nam objasni ko je granatirao Vijećnicu
Povodom inicijative gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića da se sa tabli na Vijećnici i u Ferhadiji promijeni termin "srpski zločinci", kao i da se izmijene nazivi pojedinih ulica, oglasio se predsjednik stranke Narod i pravda i zastupnik u Skupštini KS Elmedin Konaković.

Status lidera NiP-a prenosimo u cjelini:

"Da bi razgovarali sa gradonačelnikom Ljubišom Ćosićem o njegovom zahtjevu potrebno je da nam objasni ko je zaista granatirao Vijećnicu, da nam kaže stav o genocidu u Srebrenici, masakru na Markalama i još nekim važnim temama. 

Govorim mu kao maloljetni pripadnik Armije RBiH koji se poklonio nevino ubijenim civilnim žrtvama srpske nacionalnosti, ja koji osudjujem zločine nad hrvatskim civilima u Srednjoj Bosni.
 
Ogledalo Ljubiša, a poslije toga zahtjevi", napisao je Konaković na svom Facebook profilu.


Da bi razgovarali sa gradonacelnikom Ljubisom Cosicem o njegovom zahtjevu potrebno je da nam objasni ko je zaista...

Posted by Elmedin Dino Konakovic on Petak, 9. April 2021.

(Ajdin Balićevac)

 

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.