18.4.2021. 18:40
0
Načelnik Tanović: Dugujem objašnjenje svima koji su primjetili da me nema
“Nakon pauze od nekoliko sedmica, posljednjih nekoliko dana sam ponovo počeo objavljivati radne retrospektive. Dugujem objašnjenje našim sugrađanima, prijateljima i kolegama koji su primjetili da me nema u javnosti, a znali su da mnogo konkretnih stvari radimo”, napisao je dr. Hasan Tanović načelnik sarajevske općine Novo Sarajevo na svom Facebook profilu.

On je pojasnio da je smatrao da je bez obzira što objavlja javnu funkciju, neprimjereno da kao doktor, vrši bilo koju vrstu promocije putem socijalnih mreža, osim one koja se tiče borbe za živote i zdravlje ljudi, u vremenu kada dnevno od korone umire veliki broj sugrađana.

“Život se polako vraća u normalu, nadam se masovnijoj imunizaciji i da nećemo ući u “četvrti korona val”.”

"Vjerujem da je taj teški period sada iza nas i da se nikada više slični scenarij neće ponoviti, napisao je dr. Tanović te pobrojao aktivnosti na kojima je radio sa svojom administracijom u posljednjem periodu:

Dogovoreni konkretni koraci za početak realizacije projekta „Park šume Hum“, radni sastanak ministra privrede Kantona Sarajevo Adnana Delića sa predstavnicima Općine Novo Sarajevo i Uprave za šumarstvo KS. Velike stvari počinju uskoro da se realizuju.

Medžlisu Islamske zajednice Sarajevo uručena dezinfekciona i zaštitna sredstva za devet džamija koje se nalaze na području naše lokalne zajednice u cilju provođenja higijensko-epidemioloških mjera.

Malo ko se moze pohvaliti sa 34 osvojena trofeja. Predstavljale su naš grad i državu u prestižnoj UEFA Ligi prvaka. SFK 2000 Sarajevo će imati podršku naše administracije.

Obilježen Dan Armije RBiH 29 godina je prošlo od osnivanja Armije Republike Bosne i Hercegovine. Postavljam pitanje i sebi i drugima, da li danas znamo šta nam to znači i da li polako zaboravljamo sve što se zaboraviti ne smije!?", piše u Facebook objavi načelnika Tanovića. 


Retrospektiva #6 Nakon pauze od nekoliko sedmica, posljednjih nekoliko dana sam ponovo počeo objavljivati radne...

Posted by Hasan Tanović on Nedjelja, 18. April 2021.

(Ajdin Balićevac)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.