3.9.2021. 21:24
0
Kovačević odgovorio Konakoviću: Inače, srpske kosti i dalje čekaju svoj mir u kantonu u kojem si ti bio premijer
Republika Srpska će, kakav god oblik državnog uređenja bio u budućnosti, uvijek poštovati sve žrtve, na svim stranama, poručio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Inače, srpske kosti i dalje čekaju svoj mir, od Kazana u kantonu u kojem si ti bio premijer, do svih drugih stratišta. A sad nam je bar jasno što ste SDS i ti u koaliciji – napisao je Kovačević na Twitteru reagujući na objavu predsjednika stranke “Narod i pravda” Elmedina Konakovića.

Konaković je prethodno na Twitteru napisao "Vi ćete mirno da odnesete kosti naših predaka sa sobom, naše rane u Srebrenici, Prijedoru i drugim mjestima stradanja?"

– Vi ćete kao mirno da odnesete kosti naših predaka sa sobom, naše rane u Srebrenici, Prijedoru i drugim mjestima stradanja? Naše kuće u Republici Srpskoj, djedovinu. Mi ćemo kao mirno da vas posmatramo? Mirni razlaz? – naveo je Konaković, prenosi Sna.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.