6.9.2021. 16:56
0
Tegeltija: Salkiću ono što si stvarao možeš da ukidaš, a RS nisi, od nje samo primaš platu
Savjetnik člana Predsjedništva BiH Milan Tegeltija je putem svog twitter profila odgovorio potpredsjedniku RS Ramizu Salkiću rekavši mu da on može ukidati samo ono što je stvarao. Dodao je kako to ipak nije RS od koje Salkić prima platu.

Nije RS ništa dato, ona je u Dejtonu ugovorila i dala BiH neke zajedničke nadležnosti, napisao je Tegeltija.

Tegeltija je poručio da ako je neko nekom nešto dao, Republika Srpska je dala BiH. Dodao je i ako neko nešto bude vraćao, Srpska će vraćati od BiH. 

Potpredsjednik Republike Srpske Ramiz Salkić saopštio je na društvenim mrežama da oni koji neumorno zagovaraju mirni razlaz zapravo doprinose ukidanju entiteta.

- Što budu više ustrajavali u tome, to će više doprinositi ukidanju entiteta. Kako njihova kampanja raste na mirnom razlazu to je više argumenata da je entitetima dato previše ovlaštenja kojima prijete funkcionisanju države", saopštio je Salkić.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.