17.9.2021. 20:49
0
Stevandić komentarisao hapšenje stranačkog kolege Zeljkovića: Hijene urliču na svaku kap krvi čovjeka koji ne može da se brani, nakupilo ih se
Nenad Stevandić, lider Ujedinjene Srpske, oglasio se na svom Twitter nalogu povodom hapšenja direktora Instituta za javno zdravlje RS-a, Branimira Zeljković.

Zeljković je, podsjećamo, član Stevandićeve stranke, pored njega uhapšene su još tri osobe, a svi zajedno se sumnjiče za nezakonito sticanje koristi u iznosu od skoro 800.000 KM.

Stevandić je u svojoj objavi branio stranačkog kolegu, spominjajući "hijene kojih je sve više".

- Kad čovjeka rane treba provjeriti stari i napraviti novi popis hijena koje zaurliču na svaku kap krvi onog ko ne može da se brani. Inače, kukavičluk hijena je standardan i skoro ponizno nakupljaju bijes dok podmuklo čekaju priliku. Nego, nakupilo se hijena. Orkestar, napisao je Stevandić.

Branislav Zeljković je, podsjećamo, na današnjem saslušanju istakao kako je radio sve u skladu sa zakonom, a kada je riječ o tome što je bio nedostupan policijskim organima, Zeljković je rekao da je imao zakazan ljekarski pregled u Beogradu.


(Ajdin Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.