24.9.2021. 16:22
0
Građani pitaju čija su vojna vozila na putu prema Trnovu i šta rade: Evo odgovora
Na putu prema Trnovu, tačnije raskrsnici prema Bješanici i Igmanu, danas su bila parkirana dva vojna vozila, američki Humwee. NAvodno se građani pitaju o čemu je riječ.

Da je išta vrijedno pažnje lokalnog stanovništva ili informacija važna za njih sigurno bi iz ove institucije već bila u javnosti. Međutim, iako su vozila Oružanih snaga BiH to su samo redovne aktivnosti, naravno koristimo drumski saobraćaj. Ništa posebno, ni specifično, niti bitno za naše građanstvo - kazala je za Uma Sinanović, glasnogovornica Ministarstva odbrane BiH, prenosi avaz.

Vozila Oružanih snaga BiH


(Admir Oručević) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.