10.10.2021. 8:55
0
U Sarajevu (opet) obustave saobraćaja, a širom BiH aktivni odroni
FOTO: Ilustracija
Kolovoz je jutros pretežno mokar ili vlažan, a vozačima se skreće pažnja na učestale sitnije odrone zemlje ili kamenja. Na svim dionicama savjetuje se maksimalno oprezna vožnja, prilagođena uslovima na putu.

Zbog biciklističke trke, danas će od 10.00 do 17 sati dolaziti do etapne obustave saobraćaja na putu Kula-Krupac, kao i u ulicama na području Kantona Sarajevo: Put Famosa, Hrasnička cesta, Butmirska cesta, Kasindolska, Džemala Bijedića, Ante Babića, Želimira Vidovića Kelija i na dijelu regionalnog puta R-446 put za Trebević.


Na autoputu A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, saobraća se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.  U tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica), zbog sanacionih radova, saobraća se jednom trakom-naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopćeno je iz IC BiHAMK-a.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.