25.10.2021. 21:28
1
Milan Dunović žestoko odgovorio Marinku Čavari: Pa dajte, kolega, bar vi dobro znate kako je to biti marioneta!
Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Milan Dunović reagirao je na pojedine izjave predsjednika FBiH Marinka Čavare u intervjuu za „Nezavisne novine“, saopćeno je iz Dunovićevog kabineta.

- Dok držite u blokadi federalnu vlast već skoro četiri godine, dok onemogućavate imenovanje sudija Ustavnog suda Federacije BiH, dok promovišete fašisoidne ideje o nejednakoj vrijednosti glasa svih građana BiH, usuđujete se, Marinko, imenovati mene i predsjednika Države "lutkama na koncu". Pa dajte, kolega, bar vi dobro znate kako je to biti marioneta (inače, može se reći, eto, i lutka na koncu). Dragan je, razumije se, glavni lutkar u pozorištu apsurda zvanom HDZ.

I za kraj, sram vas bilo - naveo je Dunović u saopćenju.

(Fena / H. Ahbabović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.