26.10.2021. 21:42
0
Odbojkašice Litvanije slavile protiv Mostarki
FOTO: Agencije
Litvanski TK Kaunas VDU slavio je večeras u dvorani na Bijelom brijegu protiv domaćih odbojkašica SOK Mostar u sklopu CEV Volleyball Challenge Cupa rezultatom 3-0 u setovima (25-20, 25-23., 25-21).

Igračicom utakmice proglašena je kapetanica Kaunasa Vilte Bogdanović koja je nakon primanja nagrade rekla kako utakmica nije bila nimalo lagana.  - Sutra imamo novi meč protiv istih protivnica i moramo igrati ponovo na visokoj razini ako želimo slaviti u ovome dvomeču. Domaći tim je pokazao kako se radi o ozbiljnom protivniku protiv kojega se ne smijete opustiti niti trenutka ako želite pobijediti - rekla je Bogdanović i zahvalila na gostoprimstvu u Mostaru kojim su Litvanke oduševljene.

Večeras je u domaćim redovima najbolja bila Marija Ćurak koja je svojom igrom pokazala kako je veliko pojačanje za mostarski tim.  Iduća utakmica ova dva protivnika je već sutra u 18 sati.


(FENA /Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.