25.1.2022. 8:18
1
"Bez dileme ide vidan pad SNSD-a, SDA i HDZ-a u oktobru"
Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH iz Banje Luke, govorio je tome kako mijenjati vlast i šta zamjera partijskim drugovima.

Bez dileme ide vidan pad SNSD-a, SDA i HDZ-a. Međutim, brine što taj pad ide zbog njihove bahatosti i katastrofalnih politika i kadrovskih rešenja, a ne zbog toga što smo se mi pokazali kao sjajna alternativa.

Kaže da je Banja Luka sjajan primjer.


- Građani nisu glasali za Draška Stanivukovića, već protiv Milorada Dodika. Nije Igor Radojičić izgubio, već Milorad Dodik. Upravo zato SDPBiH mora u ovoj izbornoj godini pokazati da je istinska alternativa, a ne kineska kopija SDA. Verujem da to možemo i da će nas građani onda podržati bez dileme - ističe Mijatović za Oslobođenje.


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.