30.4.2022. 11:59
0
Mahmutbegović: Prvi maj je simbol borbe za radnička prava
Potpredsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Melika Mahmutbegović je povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine uputila iskrene čestitke uz želju da praznične dane provedu u dobrom zdravlju i raspoloženju, saopćeno je iz njenog ureda.

- Prvi maj je simbol borbe za radnička prava, praznik koji afirmiše rad i radničku solidarnost. Iako vrijeme u kojem živimo sobom nosi brojne izazove, moramo zajedno raditi i učiniti sve da stvaramo društvo u kojem će svaki pojedinac imati jednake mogućnosti da živi od svog rada i u kojem će mu biti omogućen jednak tretman i pristup tržištu rada. Naša zajednička borba za bolji položaj i standard radnika ujedno predstavlja i borbu za bolju budućnost svih nas, a posebno za bolji život budućih generacija i naše jedine domovine, države Bosne i Hercegovine - navela je Mahmutbegović u čestitki.

Građankama i građanima BiH je poželjela da prvomajske praznike provedu u dobrom zdravlju i raspoloženju.

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.