27.9.2022. 14:48
3
Kandidat Naroda i Pravde odgovorio Prevljaku: Generalu moj, skromno obrazovani i slabo načitani, svi znaju šta je tebi privatno donio Tunel spasa
Kandidat Naroda i Pravde za Parlament Federacije BiH Memnun Zukanović oštro je kritizirao govor SDA-ovog Fikreta Prevljaka sa nedavno održanog predizbornog skupa u Hrasnici.

“Generale Prevljak, u svom obraćanju na nedavnom skupu SDA u Hrasnici, nazvao si me dušmaninom, jer, evo, sad javno kažem da neću glasati za Bakira Izetbegovića.

Koristiš riječ dušman za koju možda znaš, a možda i ne znaš značenje, a donose je na naše prostore Osmanlije, a korijen riječi perzijski i znači ljuti, zakleti neprijatelj.




Znači rekao si mi da sam ti ja zakleti neprijatelj, isto tako moja porodica i veliki broj mojih komšija sa Aerodromskog naselja. Generale moj, skromno obrazovani i slabo načitani, svi ovi ljudi iz ovog naselja su na neki način omogućili da ovaj dio grada ne okupiraju moji ljuti neprijatelji i da se napravi tunel spasa D-B. Moj babo Zukanović Hamid je dao život za odbranu ovog naselja 26.06.1992. godine kao šehid”, napisao je Zukanović na Facebooku.


(Admir O.)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.