30.11.2022. 9:37
2
Na Vijećnici se prikazuju projekcije u komercijalne svrhe: Građani ogorčeni, Karić optužila Hadžiomerovića da je on nadležan
Sarajevska Vijećnica već dugi niz mjeseci na svojoj fasadi prikazuje zastave zemalja s ciljem podrške ili nekog veoma važnog događaja.

Ono što je mnoge zabrinulo i iznenadilo jeste to da se odnedavno na fasadi mogu vidjeti i projekcije u komercijalne svrhe.

Tako se na društvenoj mreži Twitter stvorila debata između korisnika o tome ko je nadležan te zašto se reklamiraju kompanije.

Reklama na sarajevskoj Vijećnici
Mnogi smatraju da je to skandalozno sudeći po komentarima korisnika. 
Komentari gradonačelnice Karić i korisnika Twittera
Na Twitteru se oglasila i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić prebacujući odgovornost na direkota Javnog preduzeća Sarajevo Bakira Hadžiomerovića.

Karić je navela da nije u nadležnosti Grada Sarajeva šta će se prikazivati na Vijećnici, prenosi avaz. 


(Admir O.)

Vijecnica
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.