4.2.2023. 17:30
0
Nove destinacije sa Aerodroma Banja Luka: Uskoro i prema Atini
Aerodrom Banja Luka tokom ove godine planira uvesti više letova za nove destinacije, ali i proširenje postojećih, rekao je Milan Račić, direktor Aerodroma RS.

Grčka nacionalna aviokompanija „AEGEAN“ uvodi letove iz Atine za Banju Luku tokom predstojeće ljetne sezone. Prvi let je planiran 30. juna, a posljednji u sezoni/ljeto 2023. godine, 28. avgusta, prenosi RTRS.

Linija za Memingen od marta neće ići više dva, nego šest puta sedmično, svakim danom osim subote.

Za Beč će u ljetnom redu letenja umjesto dva puta, biti tri puta sedmično.

Uz ove, i dalje su aktivne linije za Štokholm, Brisel, Geteburg, Beograd, Malme, Hamburg, Nirmberg, Bazel, Dortmund, Berlin.

Ugovor za let Milano ide na pauzu s idejom da kasnije ponovo bude dostupan.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.