8.2.2023. 9:31
2
Sedam godina bez istine o smrti Dženana Memića, okupljanje u Velikoj aleji u 15 sati
Danas se navršava sedam godina od napada na Dženana Memića u noći 8. februara 2016. godine, a od zadobijenih povreda preminuo je 15. februara 2022. godine.

Porodica Memić, prijatelji i građani danas će se okupiti u Velikoj aleji na Ilidži na mjestu gdje je napadnut Dženan i gdje je postavljeno spomen-obilježje Ranjeni kamen. Okupljanje je zakazano za 15 sati.  

Ni nakon sedam godina nije riješeno ubistvo Dženana Memića i nakon suđenja na Kantonalnom sudu u Sarajevu i Sudu BiH. 

"Svi koji nam se želite pridružiti ste dobrodošli. Hvala vam na podršci i interesovanju svih ovih godina. Hvala vam što ste i dalje uz nas. Do pravde", poručuju iz Pravde za Dženana Memića. 


(Patria/Admir O.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.