23.5.2023. 15:57
0
Pronađena Amra Kovačević
Policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH podijelili su lijepe vijesti, građani ovog dijela Bosne i Hercegovine pomogli su policijskim službenicima u potrazi za Amrom Kovačević (27).

"Policija Brčko distrikta BiH obavještava javnost da je nestala ženska osoba Amra Kovačević pronađena nakon što je izdato saopštenje o njenom nestanku.

Zahvaljujemo se građanima Brčko distrikta BiH koji su Policiji ustupili informaciju gdje se nalazi navedena osoba, a Policija nastavlja s preduzimanjem mjera iz svoje nadležnosti koji se tiču navedenog događaja", navedeno je u saopćenju Policije Brčko distrikta BiH.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.