6.6.2023. 17:31
2
Detalji krvne osvete: Izet nakon bratovog ubistva navodno nagovijestio šta će uraditi, "Allahom se velikim kunem, dušmanima ću duplo da vratim"
Asmir Halilagić ubijen je u pucnjavi koja se dogodila 4. juna ove godine u Velikoj Kladuši, kada ga je upucao Izet Grahović.

Pucnjava se desila u blizini jednog kafića.

U vezi s događajem koji se desio dana 04.06.2023. godine oko 21:30 sati u Velikoj Kladuši kojom prilikom je usmrćeno lice incijala H.A., lišena su slobode dva lica inicijala G.I. i G.J. nad kojima se provodi kriminalistička obrada – rečeno je iz Tužilaštva Unsko-sanskog kantona, prenosi avaz.

Podsjećamo, tijelo ubijenog Asmira Halilagića je prevezeno na Odjel patologije Kantonalne bolnice Bihać.

Asmir Halilagić 2021. godine ubio je Hasana Grahovića, brata Izeta Grahovića. Motiv ubistva Izeta Grahovića nije poznat, ali se pretpostavlja da je riječ o osveti. 

Inače, Asmir Halilagić je bio u pritvoru, ali je tokom vikenda zbog dobrog ponašanja izašao na dopust. 


Hasan Grahović. Facebook

Ubistvo Hasana Grahovića prije dvije godine potreslo je Krajinu i izazavalo uznemirenje javnosti u cijeloj Bosni i Hercegovini.  Majka Pašima i otac Zuhdija teško su podnijeli gubitak sina, a supruga Amina zanijemila je od boli, pisali su mediji.

Podsjećamo da je nesretni Grahović ubijen u pucnjavi koja se dogodila u jednom restoranu u ulici Ibrahima Mržljaka u Velikoj Kladuši oko 22 sata. Ua ubistvo je optužen ubijeni Asmir Halilagić.

Pogledajte likvidaciju Hasana Grahovića u Velikoj Kladuši, koja se deisla prije više od dvije godine.





Izet Grahović je poslije smrti svog brata ostavio poruku na svom Facebook profilu. U poruci je navodno nagovijestio šta bi se moglo desiti.

“Bruda moj kažu mi da te više nema, da više nećeš doći, da si otišao na bolji svijet, na svijet gdje te ja ne mogu čuti ni vidjeti. Ali ja im ne vjerujem. Ja te vidim svaki dan, svugdje si sa mnom. Jedino što te ne čujem, ne znam je li ne možeš sa mnom pričati, ali boli me.
Ne znam da li ću izdržati svaki dan. Bol je sve veća, volio bih te samo zagrliti da ti kažem “voli te brat”. Bez tebe jednostavno ne ide, nemam kud, nemam s kim i nemam gdje.
Ako ništa, Allahom se velikim kunem, dušmanima ću duplo da vratim. Neka ti dragi Allah podari lijepi dženet, brate moj. Voli te brat
”, napisao je 25. marta 2021. godine skoro tri mjeseca nakon ubistva brata Hasana.

 

 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.